Tanfolyamainkról

Kihelyezett tanfolyamaink az adott település valamelyik iskolaépületében vagy kulturális létesítményében kerülnek megtartásra.

Képzéseink 60 órás modulokból épülnek fel, heti 2×3 órás bontásban. A modulok hossza átlagosan 10 hét.

A kezdő modul tananyagának elsajátítása egy könnyen használható alap nyelvtudást ad. A tananyag a mindennapi életben előforduló beszédhelyzetek, társalgási szituációk begyakoroltatásán túl a szükséges nyelvtani szerkezetek magabiztos alkalmazására is felkészít és biztosítja a megértéshez és kommunikációhoz szükséges, hétköznapi társalgási témákhoz kapcsolódó szókincset is.

A haladó, középhaladó szintű képzés egy stabil alap nyelvtudás meglétét feltételezi a hallgatók részéről. A hozott nyelvtudás szintjét az oktató a tanfolyam kezdetén felméri. A haladó, középhaladó tanfolyam tananyagát az oktató a jelentkezők igényeihez igazítva határozza meg.  A tanfolyam kezdetén a tanulók egy szintfelmérő tesztet töltenek ki annak érdekében, hogy az oktató megismerje a csoport tagjainak meglévő tudását, meghatározza az órák szerkezetét. A tanfolyam során az oktató folyamatosan méri a tananyag megfelelő elsajátítását, a megszerzett tudás szintjét, szóbeli gyakorlatok és írásbeli tesztek formájában.

A modul lezárásaként a tanulók írásbeli és szóbeli vizsgán vesznek részt és a tanfolyam sikeres elvégzéséről oklevelet/bizonyítványt kapnak.

%d blogger ezt szereti: